برداشت محصول باقلا در فنوج آغاز شد

  • تاریخ : 15th مارس 2020
  • موضوع : اخبار
  • بازدید :
  • نظرات : دیدگاه‌ها برای برداشت محصول باقلا در فنوج آغاز شد بسته هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، عیسی قاضی با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیرکشت افزون بر ۲ تن باقلا در فنوج برداشت می‌شود، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۹۰۰ تن باقلای تر و خشک برداشت و روانه بازارهای داخل و خارج از سیستان و بلوچستان شود.

وی افزود: رقم باقلای کشت شده در این شهرستان از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر بصورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی فنوج با بیان اینکه برداشت باقلا تا اواخر فروردین سال آینده ادامه دارد، گفت: بیش‌از ۵۰۰ نفر در کار کاشت و برداشت باقلا در سطح این شهرستان مشغول بکار هستند.

وی تصریح کرد: سطح زیر کشت محصولات زراعی در فنوج هزار و ۳۰۰ هکتار است.

قاضی بیان کرد: باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب می‌آید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تأمین می‌کند.

وی افزود: کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا کمک می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی فنوج ادامه داد: این دانه گیاهی همچنین سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین B و اسیدفولیک است بنابراین برای رفع کم‌خونی هم مفید است البته به شرطی که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید.

*این خبر به نقل از خبرگزاری مهر منتشر شده است*

اشتراک در شبکه اجتماعی

مطالب مشابه با این مطلب

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

نظرات برای این مطلب بسته شده است.

Sorry, the comment form is closed at this time.

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.