رودی گارسیا از سرمربیگری بلژیک کنار رفت

رودی گارسیا از سرمربیگری بلژیک کنار رفت

به گزارش زنگ خبر، همکاری سرمربی تیم ملی بلژیک با فدراسیون فوتبال این کشور به نقطه پایان خود رسید.

فدراسیون فوتبال بلژیک امروز (دوشنبه) با انتشار بیانیه‌ای به طور رسمی اعلام کرد مسیرش را از رودی گارسیا سرمربی شیاطین سرخ جدا کرده است. این مربی فرانسوی سال گذشته جانشین دومنیکو تدسکو شد و در جام جهانی 2026 هم این تیم را تا مرحله یک‌چهارم نهایی پیش برد، اما با قبول شکست مقابل اسپانیا (تیمی که در نهایت عنوان قهرمانی را از آن خود کرد) از دور رقابت‌ها حذف شد.

قرارداد رودی گارسیا در پایان ماه جاری میلادی به پایان می‌رسید، اما طرفین تصمیم گرفتند که قراردادشان برای ادامه همکاری با یکدیگر تمدید نشود. بلژیک تنها تیمی بود که در بیست‌وسومین دوره جام جهانی موفق شد دروازه اسپانیا را باز کند.

گارسیای 62 ساله که سابقه هدایت تیم‌هایی همچون لیل، رُم، مارسی، لیون، النصر و ناپولی را در کارنامه مربیگری‌اش دارد، در 20 دیداری که هدایت تیم ملی فوتبال بلژیک را برعهده داشت، آمار 12 برد، 6 تساوی و 2 شکست را از خود برجای گذاشت.

Author: