خبر خوب برای بارسایی‌ها؛ رافینیا به بازی با ختافه می‌رسد

انتشارزمان مطالعه۱ دقیقهدیدگاه‌ها۰ دیدگاه
خبر خوب برای بارسایی‌ها؛ رافینیا به بازی با ختافه می‌رسد

به گزارش زنگ خبر، مصدومیت اخیر ستاره برزیلی بارسلونا جدی نیست و به بازی پیش‌روی این تیم می‌رسد.

رافینیا که در جریان برتری 4 بر 2 روز سه‌‌شنبه تیم ملی فوتبال برزیل مقابل استرالیا در دیداری دوستانه، دچار مصدومیت شد و در آغاز نیمه دوم جای خود را به اندریک داد، مصدومیتش جدی نیست و می‌تواند در اولین بازی پیش‌روی بارسلونا پس از پایان پنجره بازی‌های ملی جاری برای تیمش به میدان برود.

شبکه رادیویی «اوندا سِرو» اسپانیا در این خصوص خبر داد؛ آزمایش‌های کادر پزشکی بارسلونا مشخص کرد که مشکل عضلانی رافینیا جدی نیست و او هفته آینده در دسترس هانسی فلیک و بارسلونا خواهد بود.

روزنامه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا هم در این خصوص گزارش داد؛ رافینیای 29 ساله مصدوم نشده و برای بازی پیش‌روی بارسلونا مقابل ختافه در هفته هشتم لالیگا (شنبه 18 مهر) آماده بازی خواهد بود.

رافینیا که از سوی سازمان لالیگای اسپانیا به عنوان بهترین بازیکن ماه دسامبر این رقابت‌ها اعلام شد، این فصل در 8 بازی که برای کاتالان‌ها به میدان رفته و آمار 14 گل‌زده و 3 پاس‌گل را از خود برجای گذاشته است.

امتیاز کاربران بدون امتیاز اولین نفر باشید روی ستاره‌ها بزنید