فوتبال

تلگراف: دله آلی اخراج شده اما بازنشسته نشده است

به گزارش خبرگزاری تسنیم، طی روزهای اخیر برخی رسانه‌های انگلیسی خبرهایی را منتشر کردند مبنی بر اینکه دله آلی، هافبک پیشین تیم ملی انگلیس از تمرینات گروهی تیم کومو کنار گذاشته شده و به صورت انفرادی تمرین می‌کند. همچنین اعلام شد که سسک فابرگاس، سرمربی کومو به آلی گفته که برای خود به دنبال تیمی جدید باشد.

متعاقب همین اخبار، خبری دیگر در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه آلی از ادامه دادن دوران بازیگری‌اش منصرف شده و در شرف بازنشستگی قرار گرفته است.

با این حال مدت کوتاهی پس از انتشار این خبر، نشریه تلگراف انگلیس مدعی شد که آله 29 ساله هنوز هیچ تصمیمی برای بازنشستگی ندارد و اخراجش از کومو او را به فکر آویزان کردن کفش‌ها نینداخته است. این نشریه مدعی شده که آلی در حال بررسی فرصت‌های جدید است و احتمالاً برای ادامه دادن دوران بازیگری‌اش به انگلیس برمی‌گردد.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا