فوتبال

جام جهانی باشگاه‌ها| پیروزی پاری‌سن‌ژرمن بر بایرن در شب پُرتلفات؛ مچ پای موسیالا شکست! + عکس

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه رقابت‌های مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها 2025 و از ساعت 19:30 امشب (شنبه) تیم‌های فوتبال پاری‌سن‌ژرمن و بایرن مونیخ به مصاف هم رفتند که تیم پاریسی در دیداری پُرتلفات موفق شد با نتیجه 2 بر صفر باواریایی‌ها را شکست داده و راهی مرحله نیمه‌نهایی شود.

دزیره دوئه (78) و عثمان دمبله (6+90) گلزنان PSG در این بازی بودند. یک گل هری کین هم از سوی تیم داوری رد شد.

تیم تحت هدایت لوئیس انریکه در حالی بایرن مونیخ را حذف کرد که دو تیم تلفاتی هم در این بازی داشتند؛ ویلیان پاچو در دقیقه 81 و لوکاس هرناندس در دقیقه 2+90 با دریافت کارت قرمز از بازی اخراج شدند و نمی‌توانند پاریس را در مرحله نیمه‌نهایی همراهی کنند. در سوی دیگر مچ پای جمال موسیالا در برخوردی که با جان‌لوئیجی دوناروما داشت، شکست و به نظر می‌رسد هافبک تهاجمی باواریایی‌ها فصل را شروع نشده تا ماه‌ها از دست خواهد داد.

جام جهانی باشگاه‌ها ,

با شکست بایرن مونیخ؛ دیدار با پاری‌سن‌ژرمن در واقع آخرین بازی توماس مولر برای باواریایی‌ها بود و این بازیکن که پیشتر با مونیخی‌ها خداحافظی کرده بود، رسما از این تیم جدا می‌شود.

در آخرین بازی مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها 2025 و از ساعت 23:30 امشب؛ رئال مادرید و بوروسیا دورتموند به مصاف هم خواهند رفت.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا