رئال مادرید آماده رکوردشکنی با جذب اولیسه

انتشارزمان مطالعه۱ دقیقهدیدگاه‌ها۰ دیدگاه
رئال مادرید آماده رکوردشکنی با جذب اولیسه

به گزارش زنگ خبر، بال فرانسوی بایرن مونیخ می‌خواهد در این تابستان به جمع رئالی‌ها بپیوندد.

مایکل اولیسه که فصل اخیر یکی از ستاره‌های بایرن مونیخ بود و با بازی‌های درخشانش به این تیم برای قهرمانی در بوندس‌لیگا و جام حذفی آلمان کمک کرد، ظاهراً به دنبال جدایی از این تیم است. بر اساس گزارش پایگاه خبری «فوت مرکاتو» فرانسه، اولیسه 24 ساله می‌خواهد در این تابستان به رئال مادرید ملحق شود.

طبق این گزارش؛ بایرنی‌ها هم که ظاهراً از تصمیم اولیسه مطلع شده‌اند، جستجو برای یافتن جانشین برای این بازیکن را آغاز کرده‌اند. بایرن احتمالاً حداقل 200 میلیون یورو برای فروش مایکل اولیسه درخواست خواهد کرد و رئال مادرید آماده است تا رکورد نقل‌وانتقالاتی تاریخ خود را بشکند.

اولیسه که تا سال 2029 تحت‌قرارداد باشگاه بایرن مونیخ است،‌ فصل اخیر در 52 بازی از رقابت‌های مختلف برای باواریایی‌ها به میدان رفت و در کنار به ثمر رساندن 22 گل، 31 پاس‌گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخت.

او شب گذشته با فرانسه در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی 2026 به مصاف اسپانیا رفت، دیداری که در نهایت با نتیجه 2 بر صفر شکست خوردند و از رسیدن به فینال بازماندند و راهی دیدار رده‌بندی شدند.

امتیاز کاربران بدون امتیاز اولین نفر باشید روی ستاره‌ها بزنید