فوتبال

مولر: دلم برای گلزنی در آلیانتس آره‌نا تنگ خواهد شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، توماس مولر که شب گذشته (شنبه) در جریان برتری 2 بر صفر بایرن مونیخ مقابل بوروسیا مونشن‌گلادباخ در هفته سی‌وسوم بوندس‌لیگای آلمان برای آخرین بار در ورزشگاه آلیانتس آره‌نا به میدان رفت، در پایان این دیدار که 84 دقیقه در زمین بود با هواداران بایرن وداعی به یادماندنی داشت و هواداران هم برای او که از وفادارترین بازیکنان تاریخ این باشگاه بود، سنگ تمام گذاشتند.

مولر 35 ساله که از سال 2000 در عضویت باشگاه بایرن مونیخ است، پس از 25 سال حضور در این باشگاه آلمانی و پس از 17 سال بازی برای تیم اصلی این باشگاه، در پایان فصل جاری از این تیم جدا خواهد شد. او در پایان بازی شب گذشته با گرفتن میکروفونی در دست خطاب به هواداران بایرن که برای گرفتن جشن قهرمانی این تیم در بوندس‌لیگا به ورزشگاه آلیانتس آره‌نا آمده بودند، گفت: همه ما می‌دانستیم که این لحظه فرا خواهد رسید.

وی افزود: خوشحالم که جام قهرمانی بوندس‌لیگا را به مونیخ بازگرداندیم. قدردانی‌ای که از من کردید، بی‌نظیر است. در طول 25 سال حضورم در این باشگاه، ورزشگاه همیشه مملو از حضور شما بوده است و پیشرفت باشگاه چشمگیر بوده است، به همین خاطر خوشحالم که در این زمینه کمک و مشارکت داشته‌ام. ما به قله فوتبال اروپا رسیدیم. می‌خواهم از افرادی که در طول این سال‌ها مرا همراهی کردند، تشکر کنم.

مهاجم آلمانی بایرن مونیخ تصریح کرد: دلم برای حس گلزنی در ورزشگاه مملو از تماشاگر تنگ خواهد شد اما بیشتر از آن دلم برای روابطم با هم‌تیمی‌ها و مربیانم تنگ خواهد شد. باشگاه می‌تواند به آینده مثبت نگاه کند. ما بازیکنان جوان و تشنه کسب موفقیت داریم که با جان و دل برای بایرن مونیخ کار می‌کنند. من ناراحت نیستم. مشتاقانه منتظر اتفاقات پیش رو هستم، هر چند مطمئناً بهتر از آنچه من اینجا تجربه کردم، نخواهد بود. حالا بیایید جشن بگیریم!

ونسان کمپانی سرمربی بلژیکی بایرن مونیخ هم که در اولین سال حضورش در این تیم موفق شد سی‌وچهارمین قهرمانی در بوندس‌لیگا را به ارمغان بیاورد، پس از این دیدار خاطرنشان کرد: شب خاصی بود. خیلی خوشحالم که قهرمان آلمان شدیم اما وقتی می‌بینم توماس مولر برای این باشگاه چه کارهایی انجام داده، هیجان‌زده می‌شوم. نمی‌دانم که آیا او کاملاً تأثیری که روی مردم اینجا داشته را درک می‌کند یا خیر. این تأثیر تا ابد باقی خواهد ماند.

مکس اِبرل عضو هیئت مدیره ورزشی باشگاه بایرن مونیخ و مغز متفکر این باشگاه در نقل‌وانتقالات هم پس از بازی شب گذشته، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت آلمان» درباره آینده حرفه‌ای مولر اظهار داشت: فکر نمی‌کنم که توماس بخواهد در این مقطع بازنشسته شود. من فکر می‌کنم او می‌خواهد هنوز بازی کند.

مولر که شنبه هفته آینده در هفته پایانی بوندس‌لیگا برای آخرین بار در این رقابت‌ها پیراهن بایرن را به تن خواهد کرد، در مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها 2025 هم این تیم را در آمریکا همراهی خواهد کرد و در پایان این مسابقات مسیرش از باواریایی‌ها جدا خواهد شد.

این مهاجم آلمانی که این فصل در 43 بازی برای بایرن مونیخ به میدان رفته و آمار 6 گل زده و 6 پاس گل را از خود بر جا گذاشته، تاکنون در 750 بازی برای این تیم به میدان رفته و در کنار به ثمر رساندن 248 گل، 274 پاس گل هم برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است.

توماس مولر تاکنون به باواریایی‌ها برای کسب 32 جام مختلف کمک کرده است، از جمله 13 قهرمانی در بوندس‌لیگا، 6 قهرمانی در جام حذفی آلمان و دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.

تیم فوتبال بایرن مونیخ , بوندس‌لیگا آلمان , ونسان کمپانی , تیم فوتبال بایرن مونیخ , بوندس‌لیگا آلمان , ونسان کمپانی , تیم فوتبال بایرن مونیخ , بوندس‌لیگا آلمان , ونسان کمپانی ,

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا