مارتینس: احمق‌ها را ناامید می‌کنیم!

انتشارزمان مطالعه۲ دقیقهدیدگاه‌ها۰ دیدگاه
مارتینس: احمق‌ها را ناامید می‌کنیم!

به گزارش زنگ خبر، مدافع تیم ملی فوتبال آرژانتین درباره خداحافظی مسی و آینده این تیم بدون برنده هشت توپ طلا صحبت کرد.

لیساندرو مارتینس که در برتری 3 بر صفر بامداد امروز (چهارشنبه) تیم ملی فوتبال آرژانتین مقابل بنین در دیداری دوستانه در دقیقه 52 به جای نیکلاس اوتامندی به زمین آمد در خصوص این پرسش که «هنگام سخنرامی مسی اشک از چشمانت جاری شده بود و چه حسی داشتی؟»، گفت: حقیقت این است که با احساس اضطراب شدید، بازی کردیم. به نظر می‌رسید که آن لحظه هرگز فرا نخواهد رسید، اما امروز فرا رسید و ما هنوز در حال تلاش برای هضم آن هستیم. بودن در اینجا حس خیلی عجیبی خواهد داشت، مخصوصاً وقتی به این فکر می‌کنیم که در پنجره بازی‌های ملی ماه نوامبر، لئو دیگر اینجا نخواهد بود و پذیرفتن این موضوع سخت است.

وی این پرسش را هم که «وقتی بعد از گلزنی مسی بغلش کردی، چه چیزی به او گفتی؟» اینطور پاسخ داد: سعی می‌کردم از این لحظات نهایت لذت را ببرم چون چنین لحظاتی به سرعت می‌گذرند. در آن صحنه به مسی گفتم او را با تمام وجودم دوست دارم. لئو شخص بسیار مهمی برای من است.

مدافع منچستریونایتد در مواجهه با این پرسش که «مسی درباره میراث و لزوم قوی ماندن این گروه صحبت کرد و اینکه باید از تیم ملی آرژانتین حمایت شود چون خیلی‌ها هستند که می‌خواهند این تیم را در وضعیت بدی ببینند. نظرت در این مورد چیست؟»، خاطرنشان کرد: بدون شک، احمق‌هایی هستند که همیشه سعی می‌کنند ما را کوچک جلوه دهند و دلسرد کنند، اما آنها همیشه ناامید خواهند شد چون چه ببریم و چه ببازیم، به بهترین شکل نماینده تیم ملی کشورمان خواهیم بود.

مسی 39 ساله در 208 بازی برای آلبی‌سلسته به میدان رفت که حاصل آن 126 گل‌زده و 67 پاس‌گل بود و به این تیم برای کسب یک قهرمانی در جام جهانی (2022)، دو قهرمانی در کوپا ‌آمریکا (2021 و 2024) و یک قهرمانی در فینالیسیما (2022) کمک کرد.

امتیاز کاربران بدون امتیاز اولین نفر باشید روی ستاره‌ها بزنید