به گزارش زنگ خبر، سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس معتقد است تیمش در سطح خیلی خوبی قرار دارد.
توماس توخل که شاگردانش شب گذشته (سهشنبه) موفق شدند در چهارمین بازی خود در فصل جدید لیگ ملتهای اروپا با نتیجه 3 بر صفر جمهوری چک را از پیشرو بردارند، گفت: بازی خیلی خوبی را از خود به معرض نمایش گذاشتیم. خیلی متمرکز بودیم و بر بازی تسلط داشتیم. این چهارمین بازی ما بود که در یک بازه زمانی سه یا چهار روز انجام میدادیم. یکبار دیگر عملکردی خیلی خوب از خود به نمایش گذاشتیم و شایسته این برد بودیم.
وی پیرامون روند پیشرفت تیمش اظهار داشت: به لحاظ تمرین و نگرش، انسجام و باور پیشرفتهایی داشتهایم. ما البته در مرحله گروهی جام جهانی حذف نشدیم و قطعاً همین موضوع ما را قویتر کرد (در جام جهانی 2026 با شکست فرانسه سوم شدند). در سطح بالایی قرار داریم؛ این وضعیت همواره برقرار بوده و شرایط همینگونه است. شما هر روز میآموزید و با پشتسر گذاشتن مسابقات، قویتر میشوید.
سرمربی آلمانی تیم ملی فوتبال انگلیس همچنین درباره مهاجم 33 سالهاش که در این بازی دو گل برای سهشیر به ثمر رساند و همچنین با ثبت صد و بیستوپنجمین بازی ملی خود، با رسیدن به رکورد پیتر شیلتون دروازهبان افسانهای انگلیس، رکورددار مشترک بیشترین بازی ملی در تاریخ تیم ملی مردان انگلیس شد، خاطرنشان کرد: گلزنی کارِ همیشگی کین است. عملکرد هری در تکتک بازیها فوقالعاده است.
انگلیس که با اندوختهای 9 امتیازی از چهار بازی اولش در رده دوم گروه C لیگ ملتهای اروپا و پس از اسپانیای 12 امتیازی قرار دارد، در پنجره بعدی بازیهای ملی به مصاف تیمهای کرواسی (21 آبان – خانگی) و اسپانیا (24 آبان – خارج از خانه) خواهد رفت.





