آموریم: مودریچ و پولیسیچ بازیکنان مهمی برای ما هستند

آموریم: مودریچ و پولیسیچ بازیکنان مهمی برای ما هستند

به گزارش زنگ خبر، سرمربی جدید میلان می‌گوید به دنبال همکاری با لوکا مودریچ و کریستین پولیسیچ است.

روبن آموریم که با امضای قراردادی دو ساله هدایت میلان را اخیراً برعهده گرفت، بعدازظهر امروز (چهارشنبه) در مراسم معارفه‌ای به عنوان سرمربی جدید روسونری، گفت: افتخار می‌کنم که اینجا هستم و از این بابت خوشحالم. می‌توانم احساس کنم که اینجا شهری است که مردم، تیم را دنبال و از آن حمایت می‌کنند. من عاشق میلانلو (محل تمرین میلان) هستم و باید بگویم که خارق‌العاده است. بعضی‌ها به من می‌گویند که کمی قدیمی است، اما به هیچ وجه اینطور نیست. میلانلو همه چیز دارد، کارکنانش فوق‌العاده هستند و نمی‌توانم خوشحال‌تر از این باشم. بودن در اینجا بسیار لذت‌بخش است.

وی درباره احتمال ادامه همکاری با هافبک کروات میلان که قراردادش با این باشگاه منقضی شده، اظهار داشت: من دو بار با مودریچ صحبت کردم. او بازیکنی مهم و کلیدی برای ما است، به خصوص برای اینکه مالکیت توپ بیشتری داشته باشیم. می‌دانم که هیئت مدیره با او صحبت کرده، من هم با او صحبت کردم. امیدوارم هر چه زودتر لوکا را در اختیار داشته باشم و اگر لازم باشد شخصاً به سراغش می‌روم.

سرمربی پیشین منچستریونایتد همچنین در واکنش به شایعات مطرح شده مبنی به احتمال جدایی کریستین پولیسیچ از میلان، خاطرنشان کرد: پولیسیچ بازیکن مهمی برای ما خواهد بود، من به او ایمان دارم.

امتیاز کاربران بدون امتیاز اولین نفر باشید روی ستاره‌ها بزنید